Onze laatste realisaties


Ontdek hier onze laatste creaties met betrekking tot aluminium overkappingen, houten overkappingen, pergola’s en toebehoren.

#1 Aluminium overkapping

Bij een terrasoverkapping kan de volledige overkapping uit aluminium worden gemaakt, echter wordt meestal voor een combinatie van materialen gekozen.

Het is aangeraden om steunpalen te gebruiken die zijn gemaakt uit aluminium. Deze palen vormen immers geen probleem als je ze in de grond moet stoppen. Bij houten steunpalen krijg je dan het probleem dat houtrot kan optreden, bij aluminium heb je dit probleem uiteraard niet.

Meer details over aluminium overkappingen

#2 Aluminium overkapping

Naast hout is aluminium -een sterk, maar licht metaal- een ander materiaal die erg veel wordt gebruikt voor terrasoverkappingen uit te maken.
Dit metaal leent zich perfect voor sterke constructies die erg modern ogen en is daarnaast helemaal bestand gemaakt tegen regen, wind, sneeuw, hagel en felle zon.

Meer details over aluminium overkappingen

#3 Houten overkapping

Een terrasoverkapping is een functioneel en mooi verlengstuk van uw woning. U kunt in alle seizoenen volop genieten van de zon en de natuur zonder last te hebben van felle zon, regen en wind. Verwen uzelf met dit extra wooncomfort. U zult versteld staan hoe vaak u buiten kunt zijn en wat dat met u doet… Na het werk nog eventjes relaxen in de tuin, barbecueën op een nazomeravond, een borreltje met vrienden of lekker een boek lezen in de middagzon…

Onze overkappingen worden op maat gemaakt in verschillende houtsoorten en in verschillende prijsklasses.

Meer details over houten overkappingen

#4 Pergola met solar zonnepaneel

Een pergola is een aantrekkelijke oplossing om het zonlicht in uw tuin of op uw terras tegen te houden. Wanneer u de pergola ook nog eens combineert met zonnepanelen wordt dit een investering die zich snel terugbetaald. U profiteert zo van duurzame, groene energie, maar ook van een veel lagere energierekening.

Meer details over pergola met zonnepanelen